Talen

Tel. +31(0) 88 0504 192

 info@flevosailing.nl

Wedstrijdzeilen

Ervaringen

Een dag om nooit te vergeten. Zo kijken de meeste deelnemers terug op de dag dat ze bij ons een serie onderlinge wedstrijden hebben gevaren. Het is actief buiten zijn en het is spannend.

 

Het wedstrijdzeilen

Er wordt op ruim water een wedstrijdbaan uitgelegd. De deelnemers gaan het water op onder begeleiding van een ervaren instructeur, die eerst iedereen leert waar het om gaat. Er wordt een team gevormd en iedereen krijgt een taak. Dan is het tijd voor de eerste wedstrijd. Na een spannend moment bij de start, waarbij de schipper de boot stuurt, moet het team de rest van de wedstrijd zelf zeilen. Bij de tweede en derde wedstrijd worden de posities van het team gewisseld, zodat alle deelnemers verschillende taken uit moeten voeren.

We letten sterk op de veiligheid van onze gasten, iedereen moet een reddingvest dragen en er is altijd een snelle rib in de buurt om te assisteren.

 

Mogelijkheden

Een dag wedstrijdzeilen kan op veel manieren worden ingevuld. Bij voorbeeld 's morgens een presentatie met koffie, daarna een lunch en dan het water op om de dag af te sluiten met een barbeque of een buffet. Het is ook mogelijk om in de ochtend te trainen en na een lunch aan boord een serie spetterende wedstrijden te houden. 

U kunt bij ons met een groep van vijf personen tot maximaal 150 personen terecht.

Alles vindt plaats op een locatie, de Flevo Marina, direct aan het IJsselmeer, Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. In het restaurant "Aan ut Water" is een zaal beschikbaar waar tot 200 personen terecht kunnen. Een multimedia-installatie is hier beschikbaar. Hier worden presentaties gehouden en wordt de catering verzorgd.

 

 

event: 

 

Uw eigen zeil regatta. De ochtend zal gebruikt worden voor een (wedstrijd) training onder leiding van zeer ervaren instructeurs. De gasten worden deskundig begeleid, wat inhoud dat de gasten het jacht zullen varen en hier training in krijgen. De instructeurs staan vanzelfsprekened garant voor de veiligheid. Na de training en de lunch zullen er drie korte wedstrijden gevaren worden. Doordat er meerdere wedstrijden zijn hebben de verschillende teams de kans om revanche te nemen. Dit zorgt voor uitdagende sfeer die de samenwerking in het team bevordert.

 

Tijd

Activiteit

10:00

Ontvangst aan boord met koffie

10:15

Uitvaren haven

10:30 tot en met 12:30

Trainen en wedstrijdvoorbereiding

12:30 tot en met 13:30

Lunch

13:30  tot 17:00

Drie korte wedstrijden

17:00  tot 18:00

Afsluitende borrel op het teras en prijsuitreiking

 

Tijdens uw bedrijfsevenemt dragen wij er zorg voor dat uw gasten een fantastische beleving op het water zullen ervaren. Dit doen wij door de inzet van zeer luxe en sportieve jachten en hoog opgeleide profesionele schippers aan boord van de jachten. Tijdens het zeilen zullen de  gasten actief het schip varen en zal de schipper de veiligheid waarborgen en zich opstellen als coach van het “zeilteam".

 

Zo ziet een mogelijk programma eruit:

 

09:00  Aankomst in het restaurant met kofie en appelgebak

09:45  Start presentatie (gedurende de presentatie word er kofie en thee geserveerd)

12:30  Luxe lunch met soep en rijk belegde broodjes

13:30  Wedstrijd briefing

13:40  Zeiltraing

14:45  Start eerste wedstrijd

15:30  Start tweede wedstrijd

16:15  Start derde wedstijd met finish voor de haveningang

17:30  Borrel met luxe bitter garnituur in het restaurant tijdens de prijsuitreiking

18:30  Start buffet.