Talen

Tel. +31(0) 88 0504 192

 info@flevosailing.nl

Zeilen en werken aan teambuilding

Een dag heerlijk ontspannen op het water. Het luxe jacht glijdt door de golven en de wind trekt aan je haar. Het wijde IJsselmeer ligt voor je. Met je medeopvarenden zorg je er voor dat het jacht vlot en makkelijk door het water gaat. Uw ervaren schipper legt u precies uit wat u moet doen. Bestemming? Voor je gevoel zou dat London of Oslo kunnen zijn, maar nu wordt het eerst Urk of Enkhuizen. Leuke stadjes, waar altijd een goed restaurant is om een lekkere lunch te genieten. Daarna een kleine wandeling om dan weer terug te zeilen naar Lelystad. In het restaurant "Aan ut Water" op de thuishaven van het jacht wordt na de tocht nageborreld en volgt een heerlijk buffet.

 

Zo zou een relatie- of personeelsdag er bij ons kunnen uitzien. Van kleine (4 personen) tot grote (150 personen) groepen laten we een dag heerlijk zeilen onder begeleiding van een goed opgeleidde schipper. Er zijn meerdere mogelijkheden. Bij voorbeeld: Er kan 's morgens een bedrijfspresentatie gehouden worden en 's middags gezeild of u gaat een hele dag met uw personeel het water op met tussendoor een bezoek aan een van de bijzondere IJsselmeerplaatsjes. Vraagt u ons naar de mogelijkheden, ieder evenement is maatwerk.

We letten sterk op veiligheid. Onze schippers zijn voor hun taak opgeleid, de jachten in uitstekende conditie en iedereen moet een reddingvest dragen.

Alles wordt georganiseerd vanuit een locatie, de Flevo Marina. Het restaurant bevindt zich direct op deze haven en er zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

event: